![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 19-05-2010
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
|
Witam mam forda mondeo 2.0 TDCI 2004r i mam błąd P0002 oraz podczas gwałtownego przyśpieszania zaczyna migać kontrolka podgrzewaczy . Czy ktoś wie co to za błąd i jak go naprawić??
W tym temacie nie ma zamieszczonego tego błędu. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
P0002 Fuel Volume Regulator Control Circuit Range/Performance
czyżby to był błąd regulatora na pompie albo uszkodzone jego sterowanie? nie wiem ale sam regulator to koszt ok. 400 zł natomiast wypadało by jakoś to potwierdzić. na początek należy sprawdzić kostki elektryczne tego regulatora bo może się utleniły, przetarły przewody lub straciły masę. najlepiej było by podpiąć komputer i sprawdzić ciśnienie na pompie wysokiego ciśnienia a tak to wygląda [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] brązowe złącze to właśnie ten regulator a niebieskie to chyba czujnik temperatury paliwa Ostatnio edytowane przez jendrekmak ; 21-05-2010 o 02:00 |
|
|
|