![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Zbliża się zima.Nieraz okaże sie że śruby którymi na wiosnę doręcano nasze koła, poniszczyły szpilki.Całe lato jeżdzimy nie zdejmując kół a na jesieni -Zoonk!
Oczywiście wulkanizator nie przyzna się że przeciągnął lub miał zepsutego pneumata.Taką niespodziankę zafundował mi Warsztat Wulkanizacji na ul Narodowej w Warszawie.Teraz nie ma winnych.Nauczka- nim odjedziesz,spróbuj sam odkręcić i nakręcić śruby bądź nakrętki,Choć częściej to nakrętka nie pójdzie po gwincie. |
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
|
Witam ja w ubiegłym roku w pazdzierniku kupiłem felgi (używki) i opony zimowe nówki z gwarancją do mojego( S- max.) dostałem nawet fakturę dokupiłem dodatkowo 20szt nowiutkich nakrętek w serwisie.bo wulkanizator nie miał 14-tek. cieszyłem się przez sezon zimowy ,ale na wiosnę sam zmieniłem koła na letnie i okazało się że wszystkie nakrętki są uszkodzone ponieważ założone zostały felgi od forda ale z otworami na śruby 12mm. powinny być 14mm.zawiozłem je do właściciela i długo się tłumaczył ,ustaliliśmy że do zimy załatwi mi felgi z otworami od S-Maxa nie odezwał się przez całe lato ,więc teraz zadzwoniłem ale nic z tego- nie znalazł takich nigdzie i co ja mam teraz zrobić ?..................
|
|
|
|
#3 |
|
|
Gdy będzie miał max klientów, opowiedz mu raz jeszcze historię ,z przypomnieniem o zobowiązaniu. Może mniejsza ilość klientów go zmobilizuje.
Możesz taką akcję powtórzyć 2-3 razy ,Opinia pójdzie w świat. Zaproponuj mu stare za zwrotem kosztów jakie poniosłeś. |
|