![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Pawel
Model: FOCUS MK1
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 1999
|
Witam wszystkich
chce zamontowac w moim focusie mk1 jakies radio z CD a najlepiej z MP3 wiem ze oryginalne radio FORD 6000 RDS jest pasowne ale interesuje mnie jakies inne radio bo takie ma praktycznie kazdy a ja chce zamontowac cos nowszego jakies uzywane nie drogo ... prosze o pomoc chociaz kto mial ztycznosc bo wiem ze u mnie wejdzie radio z ramka 190mm x 100 mm i prosze o modele radia ktore tu bedzie pasowalo |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Każde 1-DIN będzie pasowało. A 2-DIN to żadne (oprócz fabrycznych).
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 03-09-2013
Model: Ford Focus Kombi X100 | Ford Fusion FX Silver
Silnik: 1,6 | 1,4
Rocznik: 2003 | 2006
|
Cytat:
Aby wsadzić radio 2 DIN trzeba przerabiać konsolę. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Focus
Silnik: 1.8
Rocznik: 2002
|
Witam Panowie, trochę się załamałem. Mam problem z radiem Clarion NX302E, kupiłem redukcję/kostkę ISO, po podłączeniu wszystko było dobrze, zadowolony rzeźbiłem ramkę by móc je do kieszeni wsadzić i... W skrzynce bezpieczników, bezpiecznik jest cały, w radiu (na zewnątrz wpięty) cały, dioda mruga, podświetlenie ogólnie działa a nie reaguje przycisk "power on", w ogóle się nie włącza... Co mogło pójść nie tak? Poważnie doła załapałem, a kosztowało troche, nie wiem w którym temacie napisać o moim problemie więc piszę tutaj
|
|
|
|