![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 18-03-2007
|
![]()
Podłączam MP3 pod aux i nie działa
próbuję w menu wybrać opcję AUX i też nie ma efektu co robię źle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 19-11-2008
|
![]()
Witam,
Mam ten sam problem. Rozebrałem schowek, żeby obadać gniazdo i wydaje się, że jest wszystko podłączone, a dzwięku nie maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest może jakaś opcja zaawansowana do aktywowania we aux? Właściwie to jakie powinno być zachowanie denso jeśli nie mam podłączonego rzadnego urządzenia do aux, gra radio, przejdę do MENU i nacisnę AUX? Powinno grać dalej radio czy może powinna zrobić się cisza? Bo u mnie dalej gra radio...Jak podłączę sprzęt zewnętrzny to jest tak samo - włączenie przycisku AUX nic nie zmienia. Z góry dzięki za odpowiedzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-01-2009
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi 125HP
Rocznik: 2003
|
![]() Cytat:
Do rzeczy, aby uruchomić możliwość słuchania muzyki z zewnętrznego źródła należy wejść do trybu słuchania płyt czyli CD i wcisnąć ponownie CD. Na ekranie powinien pojawić się napis "Audio Input AUX" oraz symbol "jack'a". Przyciskanie CD przełącza między trybem słuchania płyt a trybem słuchania z AUX. Mam nadzieję, że w miarę jasno to wyjaśniłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wesołych Świąt!!!
"Whether you think you can or whether you think you can't, you're right." - Henry Ford "Don't never let somebody tell you, you can't do something" "It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed" |
|
![]() |
![]() |