![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 26-03-2008
|
![]()
Czolem,
W pakiecie Gold (i nie tylko) wyposazaja auto w takie radyjko. Jak to sie sprawuje? Za doplata mozna zamowic FF z systemem Sony audio (2700pln). Warto? Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 26-08-2010 o 09:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
1. Ludzie którzy wymienili chwalą Sony, że o wiele lepsze. 2. Ja właśnie czekam na przesyłkę z radiem Sony 3. Radia Sony mają funkcje niedostępne w radiu 6000 ALE trzeba uważać bo Sony występuje w dwóch wersjach a) ma wbudowaną zmieniarkę na 6 płyt ALE nie czyta MP3 b) nie ma zmieniarki (radio jest jednopłytowe) ALE czyta płyty CD / MP3 - Jeśli kupujesz teraz nówkę (auto) w salonie to masz radia zaokrąglone. Natomiast jeśli kupujesz używane to w zestawie masz radia prostokątne. Jeśli chciałbyś wymienić takie radio to trzeba uważać na kształt - w FF II są prostokątne, a w mondeo trapezowe. W wiekszości opisow na allego są błędy. 4. Jeśli chodzi o radia do FF II w wersji "prostokątnej" to były jeszcze modele 6006 z wbudowaną zmieniarką, o wyglądzie zwykłego 6000 pozdrawiam Arturek
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: 22-11-2006
|
![]()
Witaj,
Jak dla mnie to radio z CD jakie daja w wersji Gold jest zupelnie wystarczajace (chociaz nie mam porownania z Sony). Czyta CD/Mp3, jakosc OK. No chyba, ze jestes koneserem muzyki, albo problem sprawia Ci zmiana plyty co godzine. Poza tym w Goldzie jest fajny podlokietnik ze schowkiem, gdzie miesci kilkanascie plytek CD wiec wszystko jest w zasiegu reki.. 2700 doplaty z aSoniaka to nie malo :567: Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 28-08-2007
Model: FF II
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2007
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() Cytat:
Poza tym wiem co slucham codziennie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (wlasnorecznie wypalalem te MP3 na CD) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jak miałbyś chwilkę, to możesz tu wrzucić fotke radyjka?
Ja mam foke przed liftem, co prawda już z zaokrąglonym radyjkiem, a manual miałem jest do wszystkich modeli radyjek. A pytam się, bo jeśli chodzi o to co ford podaje na swojej stronie, to nadal pisze, że model 6000 odtwarza CD, natomiast Sony CD i MP3. Jeżeli jest inaczej, to mamy rewolucję a ford cicho siedzi i się nie przyznaje, a ja chętnie bym wymienił swoje na takie z MP3.
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
W wolnej chwili postaram sie wrzucic jakies foto, ale wydaje mi sie, ze mamy te same radyjka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]() Cytat:
To co masz podane w manualu dotyczy Sony. Cytat:
CD ERROR, bo te radia nie odtwarzają mp3.
![]() |
![]() |
#9 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
ja mam takie radio: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i to radio NIE odtwarza plików MP3 Odtwarza tylko płyty audio W schowku pasażera jest gniazdo AUX do którego można podpiąć np. odtwarzacz MP3
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 10-10-2019 o 17:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: 06-08-2007
|
![]()
Hej...
Jak wyglada to gniazdo AUX???? Jest ono w plycie bezpiecznikowej za schowkiem czy masz dostep to tego wejscia bezposrednio przez schowek??? |
![]() |
![]() |