![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-04-2009
Model: Mondeo Ghia
Silnik: 2.0 TDDi
Rocznik: 2001
|
Witam!
Wiem ze byly juz tematy na temat montowania atrapy po FL do mondeo przed FL. Pytanie tylko czy ktos kupowal moze w tym sklepie te atrape bo juz zauwazylem roznice na poszczegolnych stronach, a musze miec pewnosc ze bedzie pasowac do mondka z przed FL. Chodzi o te kratkę: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] O tę obramowke: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-11-2008
Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
|
nie wiem, czy bedzie pasowalo, ale wejdz na allegro i znajdziesz taniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo z anglika lub rozbitka, poza tym tak jak pisales, ze byly tematy to wiesz jakie przerobki Ci czekaja jesli wstawiasz grilla do zderzaka sprzed FL?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Wlasnie ze na allegro juz nie maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szukam od jakis 2 tygodni i nic.
Co do przerobek to wiem tylko ze trzeba wyciac wieksza dziure na klucz i wykombinowac przypiecie z dolu. O czyms nie wiem? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-08-2008
Model: MK3
Silnik: 2,0TDCI 130KM
Rocznik: 2003
|
Chyba zderzak też musisz wymienić gdyż po lifcie jest większy otwór na grill ,ja kupiłem na allegro 5dni temu za 280 zeta .Więc słabo szukasz .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Wlasnie o to chodzi ze wykupiles goGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo pisalem maila do goscia co mial za 280 heheGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak to zderzak wymieniac? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Grill jest bardziej wygięty niż przed liftem ,więc chyba bedzie odstawał od zderzaka
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
tutaj jest najtańszy jaki znalazłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
No wiem ze leciutko odstaje :/widzilem foto na forum i odstaje tak pol centa. te co dales to 400zl haha Ta za 270 jest bez znaczka wiec dodac znaczek ti przesylke to wyjdzie drozej niz 300zl(czyli ta co ja pokazalem
|
|
|
|
|
|
#10 |
|