![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::advanced
![]() Imię: Witold
Model: Skoda Octavia II FL
Silnik: 1,9 TDi
Rocznik: 2009
|
![]()
Witam,
jako że baza polecanych przez forumowiczów punktów naprawy zawieszenia w focusach jest dosyć skromna, proszę o pomoc w zasugerowaniu solidnego i nie drenującego portfela właściciela punktu gdzie można zregenerować/naprawić zawieszenie w Focusie. Mam zdiagnozowaną konieczność wymiany "cukierka" w tylnym zawieszeniu. ABC Focus wycenił usługę (oczywiście z częściami) na 1900 zł jako że trzeba wymienić od razu inne "niezbędne" elementy. Trochę to dla mnie zbyt drogo, tym bardziej że spotykam się z opiniami że można to zrobić zdecydowanie taniej, tyle że nikt nie potrafi mi wskazać konkretnego punktu w Krakowie do którego można by się udać. Tutaj opisałem mój przypadek: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
![]() |
#2 |
ford::advanced
![]() Imię: Witold
Model: Skoda Octavia II FL
Silnik: 1,9 TDi
Rocznik: 2009
|
![]()
Nikt nie "robił" zawieszenia w Krakowie??
![]() |
#3 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 19-11-2006
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
![]()
...
Ostatnio edytowane przez wujeksam ; 01-10-2013 o 23:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-08-2006
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 1.6 benzyna 125 KM
Rocznik: 2007
|
![]()
ja robilem calkiem niedawno w moim bylym mk3. amory + odboje kupione w ford-sklepie on-line, montaz w S&S. bezproblemowo i sprawnie (wymiana jednego o ile dobrze pamietam 70 PLN)
|
![]() |
![]() |