Zobacz pełną wersję : [Galaxy 2006-2015] Nawigacja TravelPilot NX SD MCA Navigation Plus
Witam zakupiłem na OLX kartę sd TravelPilot NX SD MCA Navigation Plus 2018 do Blaupunkt NX Ford Galaxy 2011r. po instalacji wyskakuje napis please insert original data carrier,nr. z navi BM2T 18K931EC Ford HS MCA albo kupiłem nie taką jak powinna być. Z góry dziękuje za pomoc
Witam zakupiłem na OLX kartę sd TravelPilot NX SD MCA Navigation Plus 2018 do Blaupunkt NX Ford Galaxy 2011r. po instalacji wyskakuje napis please insert original data carrier
pokaż zdjęcie karty .
Lub odczytaj kompem z karty plik info.txt i wklej co tam masz
270948;20.02.2018 22:10:06;US1;PowerSoftware;2.0.1.1;SFSD8192L3BM1TO ;;15nm MLC;S8-0BBD0;8GB;schwarz
270948;20.02.2018 22:10:06;US1;PowerSoftware
w pliku info.txt powinno być takie coś ( tu akurat wersja na 2019r)
Product Name: SD Touchscreen Navigation Western Europe+ Turkey (V9)
Worm: sd2-FORD-HS-MCA_J_WesternEurope v4
Co w takim przypadku zrobić odesłać kartę i szukać drugiej jak tak to czy można jakieś namiary lub link na poprawną kartę
Bump: znalazłem jeszcze txt Product Name: SD Touchscreen Navigation Western Europe+ Turkey (V8)
Worm: sd2-FORD-HS-MCA_I_WesternEurope v1
Bosch Part Number: -
Ford Part Number: -
znalazłem jeszcze txt Product Name: SD Touchscreen Navigation Western Europe+ Turkey (V
Worm: sd2-FORD-HS-MCA_I_WesternEurope v1
no to masz dobra kartę .
A zgodziłeś się na update po włożeniu karty ? Jak nie to wyjac kartę i włozyć jeszcze raz i zgodzić się na update
Tak wszystko przebywało zgodnie z instrukcją i na koniec please insert original data carrier
Próbowałeś ją wyjąć wsadzić starą kartę i jeszcze raz nową ?
Nie tylko raz spróbowałem bez powtórek,myślisz że to coś da
Spróbuj , to nic nie kosztuje ;)
Ok, jutro zobaczę czy pomoże i dam znać ,dzisiaj już za późno grzebać się pod blokiem
kolopeter 12-03-2019, 20:18 Odeslij kartę. Jeśli soft się Instalowal i pokazuje ci błąd, to uważam,, że karta została źle zrobiona.
Troszkę się bawiłem tymi mapami ... I pewnie zauważyłeś, że są już mapy 2019... Więc Odeslij...
Jeżeli masz wiedzę to skąd ściągnąć lub zakupić po rozsądnej cenie taką mapkę
kolopeter 12-03-2019, 20:43 Uzupełnij profil, albo czekaj aż mapy będą na portalach typu olx,all...
Ściągnięcie mapy i nagranie na SD nic nie da, bo poprostu jest zabezpieczona
Mam mapę z 2011 niekoniecznie musi być najnowsza chodzi mi tylko o autostrady polskie i niemieckie , raczej z przewagą niemieckich
Troszkę się podepnę pod temat, mam MCA z kamerą cofania w naszym Galaxy 2013,wszytko ok mapy 2018 hulają i tylko mały problem mimo tego że wszytko włączone po zaplanowaniu trasy pokazuje mi tylko strzałki na Convers+ a na ekranie głównym nawigacji już nie , wcześniej miałem NX wersja DVD i pokazywało natomiast teraz na MCA wersja SD polift nie pokazuje, jakiś pomysł dlaczego może jaka aktualizacja softu potrzebna ??? Pomoc mile widziana 👍😀
mam MCA z kamerą cofania w naszym Galaxy 2013,wszytko ok mapy 2018 hulają i tylko mały problem mimo tego że wszytko włączone po zaplanowaniu trasy pokazuje mi tylko strzałki na Convers+ a na ekranie głównym nawigacji już nie
w menu nawigacji ustaw :D . Poszperaj i znajdziesz :one:
|