![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 12-03-2019
Model: ford
Silnik: diesel
Rocznik: 2011
|
![]()
Witam zakupiłem na OLX kartę sd TravelPilot NX SD MCA Navigation Plus 2018 do Blaupunkt NX Ford Galaxy 2011r. po instalacji wyskakuje napis please insert original data carrier,nr. z navi BM2T 18K931EC Ford HS MCA albo kupiłem nie taką jak powinna być. Z góry dziękuje za pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
Lub odczytaj kompem z karty plik info.txt i wklej co tam masz
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
270948;20.02.2018 22:10:06;US1;PowerSoftware;2.0.1.1;SFSD8192L3BM1TO ;;15nm MLC;S8-0BBD0;8GB;schwarz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Product Name: SD Touchscreen Navigation Western Europe+ Turkey (V9) Worm: sd2-FORD-HS-MCA_J_WesternEurope v4
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Co w takim przypadku zrobić odesłać kartę i szukać drugiej jak tak to czy można jakieś namiary lub link na poprawną kartę
Bump: znalazłem jeszcze txt Product Name: SD Touchscreen Navigation Western Europe+ Turkey (VGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Worm: sd2-FORD-HS-MCA_I_WesternEurope v1 Bosch Part Number: - Ford Part Number: - |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
A zgodziłeś się na update po włożeniu karty ? Jak nie to wyjac kartę i włozyć jeszcze raz i zgodzić się na update
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Tak wszystko przebywało zgodnie z instrukcją i na koniec please insert original data carrier
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Próbowałeś ją wyjąć wsadzić starą kartę i jeszcze raz nową ?
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie tylko raz spróbowałem bez powtórek,myślisz że to coś da
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Spróbuj , to nic nie kosztuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
![]() |
![]() |