View Single Post
Stary 22-01-2009, 09:44   #615
smook
ford::advanced

Model: C-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Re: prosba o pomoc...

Cytat:
Napisał Numenius
1. udalo mi sie sciagnac update sam nie wiem jak mi sie to udalo, hehe ale nie wiem co mam zrobic z ta plyta? wkladalem ja zarowno w bagazniku jak i w konsoli srodkowej i nic... moze ja ja zle nagralem [rozpakowalem rar]

2. a do czego w ogole ten update?? wiem wiem zaraz sie beda wszyscy smiacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może się okazać, że do niczego. Ja nie robiąc update mogę korzystać zarówno z map Toyoty czy Jaga - sprawdzałem.

Cytat:
Napisał Numenius
3. skad wziac plytke z mapami toyoty albo jaga? mialy byc jakies linki, ale nic nie znalazlem
Możesz kupić z salonie Toyoty lub (mówiącą) Jaguara, lub ebayu/alledrogo.

Cytat:
Napisał Numenius
5. moja satelita tez zostala zestrzelona wiec jutro sprobuje rozebrac pol samochodu zeby sie dobrac do podstawy anteny, hahaha, swoja droga jest to NIEZWYKLE czesta przypadlosc - wiele osob ma ten problem, niech ford cos z tym zrobi [ta, ehe], oczywiscie nie rozumiem info o tej antenie z alledrogo i pewnie sie skonczy na ASO ktorego nie znosze:///
Podstawka do anteny zawierająca antenę GPS kosztuje ok 300zł. Antena na allegro którą podepniesz do nawigacji i schowasz np. w schowku na podszybiu ok.30-40zł. Sam wyciągnij wnioski.
smook jest offline   Odpowiedź z Cytatem