Odp: [MK7] Podświetlanie nóg oraz klamek
Wiesz nie wiem czy to bedzie ladnie wygladalo jak na wszystkich drzwiach bedzie mrugalo bo to bedzie zaczynalo wygladac jak choinka bo wiadomo ze diody nie migaja idealnie rozno wiec kazda miga swoim tempem i po jakims czasie beda migaly na przemian i jak tylko beda chcialy bo w sumie beda 4 i naprawde bedzie to wygladalo jakbys choinke mial w samochodzie a szczegolnie w nocy. Gdyby byly wszystkie razem sprzezone to by migaly rowno. Moim zdaniem narazie zacznij aby od drzwi kierowcy zeby mrogalo a w sumie na innych drzwiach ja bym radzil zrobic swiecace ale tak delikatnie. Wszystko oczywiscie wedlug swojego uznania. teraz mi przyszedl pomysl zebys np. te diody wstawil pod klamki i wtedy gdy bedzie zasuniety samochod to klamki beda sie swiecily na czerwono a gdy bedzie otwarty to beda sie swiecily na zielono. Tylko tu jest myk bo policja moze sie przyczepic ze jezdzisz ze swiacacymi sie klamkami. I tu mam znowu pomysl zebys podlaczyl czerwony kolor tak jak napisales czyli beda sie swicily gdy bedzie zasuniety a zielony podlacz tak jak ja to zrobilem i opisalem i zaswieci sie tylko na 10 sekund gdy otworzysz z pilota.
|