Moje nerwy są w najlepszym porządku, Ty to mnie raczej rozbawiasz swoją naiwnością i brakiem konsekwencji.
Gdy podałem linki do artykułów opisujących skuteczność fotoradarów czy liczby wypadków w miejscach bez znaków, które oparte były na statystykach to je generalnie olałeś po czym piszesz:
Cytat:
|
Swoją opinię opieram o statystyki. ...Wszystko co do tej pory pisałem jest moją opinią popartą doświadczeniem zawodowym oraz statystykami, które są bezwzględne.
|
więc jak? statystyki, które są zgodne z Twoimi tezami są cacy, a te które im przeczą są be?? Wolne żarty.
generalnie jestem za kształceniem ustawicznym, ale jeżeli masz 20 lat stażu zawodowego i teraz kończysz studia, to w świetle Twoich dotychczasowych wypowiedzi, w których przejawia się dojmujący brak logiki, śmiem twierdzić, że albo coś ściemniasz albo na prawdę bardzo nieuważnie czytasz to co piszemy... Przykro mi to stwierdzić ale Twoje wypowiedzi to nic innego jak bufonada, która nie jest najlepszą metodą na funkcjonowanie w jakiejkolwiek społeczności...