Temat: [Mondeo 1993-1996] Kontrolka temperatury
View Single Post
Stary 18-04-2009, 20:14   #8
LANIA
ford::beginner

Model: Ford Mondeo Kombi
Silnik: 1.8 16v + LPG
Rocznik: 1993
Domyślnie Odp: Kontrolka temperatury

Witam.

Czytam i czytam i nic nie czaje, u mnie problem zaczął się tak jakieś pół roku roku temu kiedy wymieniałem sprzęgiełko i jakiś miesiąc po wskazówka od temp. zwariowała ponieważ chodziła razem z obrotomierzem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. też byłem w szoku, potem przestała działać potem działała i teraz juz padła na stałe. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dzisiaj robiłem z kolegą bendix bo padł i działa OK znojomy mi pokazał ze pod kopółką (tam gdzie wszystkie kable od świec sie spotykają) jest ten czujnik odpowiedzialny za ta moją wskazówkę. Tak sie zastanawiam bo nie ma sie to nic do tego co tu czytam. Czy mam tylko gdzieś zwarcie, czy mam do wymiany czujnik. Mam mondeo 1.8 16v rok 93. kombi + LPG ( chyba jakoś inaczej chodzi mi na gazie niż wcześniej a w zimę palił 17 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gaż to zwykły kranik do filtra powietrza. Jeśli mam do wymiany to gdzie on się znajduje, czy ktoś z szanownych grupowiczów pomógł by mi w tej wymianie. ( nie mam kanału) czy jako laik, no troszke sie znam, będę mógł sam to wymienić?? prosił bym o zdjęcia gdzie to jest czy mam zacząć od czgoś innego, jakie musze mieć narzędzia itd. z góry dziekuje za pomoc czekam na e-maile lania22@poczta.fm

LANIA
LANIA jest offline   Odpowiedź z Cytatem