Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 30-06-2009, 13:46   #847
kubuspuchaty
ford::advanced

Model: Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: A.D. 2008
Domyślnie Odp: [Mk4] Nowe MOndeo kombi- lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał Schem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uprzejmie odpowiadam, że jednym z tematów wątku, jest problem hamulców fabrycznych. A dokładnie klocków i tarcz. Niewątpliwie zgodzisz się ze mną, że jest to na "liście ewentualnych usterek".
Następnie pragnę zauważyć, że koledzy Pastoo i PAFFCIO raczyli odnieść się do tarcz innych producentów (Brembo), jako rozwiązania problemu.
Następnie, kolega Antyrama, raczył wypowiedzieć się na temat wytrzymałości tarcz Brembo, co z kolei skomentował kolega Pastoo, że są tacy, którzy je mają i chwalą.
Ja mam i chwalę, czego nie omieszkałem zaznaczyć...
Wszystkie te wypowiedzi dotyczą jednej z pozycji na "liście ewentualnych usterek"
CBDU

Czy masz jeszcze jakieś pytania?
Czy po prostu chciałeś jedynie kogoś op...ć? Tylko ciekawe, czemu nie wszystkich...
Nikogo nie chciałem op..ć. Wszedłem na forum, widzę jest nowy post na MKIV a tam Twoja wypowiedź , która ma się nijak do wątku. Wchodząc do danego wątku chciałbym czytać wypowiedzi na ten temat. W wątkach dotyczących MKIV jest totalny bałagan i najwyższa pora coś z tym zrobić. Jeśli chcesz o tym jeszcze podyskutować to zapraszam do wątku Hyde park.Tutaj i w pozostałych wątkach wypowiadamy się na temat. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kubuspuchaty jest offline   Odpowiedź z Cytatem