Cytat:
dlatego, żeby inni nie kupili G... to ja jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co do tego szrotowiska i "sprowadzanych" "aut" ..naoglądałem sięróżnych cudów na lawetach... czasem wdałem się w poGGaduchy na CB.... jednym słowem... niektóym powinno się zrobić odstrzał sanitarny ...
widziałem dwa sceniki ... każdy inny kolor.. jedne bez przodu.. drugi bez tyłu... wiadomo.. dwa "kontowniki" i do luda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Strzałka - moim zdaniem mam chip(s)a i ... podjedź z nim na hamownie...
ewentualnie masz tak zdrowy silnik, że masz od fabryki forda bonus mocy ....
|
To by wyjaśniało czemu jak kupiłem niedawno boxa to nic nie dał może nawet przeciwnie i go odesłałem bo stwierdzili że jest rozstrojony.
Troche drogo 100zł za to hamowanie, nikt nie zna w Poznaniu kogoś kto bierze mniej?
Cobretti jeśli możesz troche ropki dla mnie wylać, sprawdź z stoperem jak Tobie przyspiesza.
Ja dojeżdżałem na trójce do 60ciu wyrównałem po czym gaz w podłogę i start stopera leciałem aż chyba do 4000 obrotów by 100 osiągnąć i równo z 100 dusiłem stop. Może mi sie tylko wydaje i każde tak ma.