Temat: [Mondeo 2000-2007] Recenzja eksploatacji
View Single Post
Stary 09-07-2009, 23:01   #61
SrebnaStrzała
ford::expert

Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
Domyślnie Odp: Recenzja eksplatacji mondeo

Cytat:
Napisał Cobretti Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dlatego, żeby inni nie kupili G... to ja jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co do tego szrotowiska i "sprowadzanych" "aut" ..naoglądałem sięróżnych cudów na lawetach... czasem wdałem się w poGGaduchy na CB.... jednym słowem... niektóym powinno się zrobić odstrzał sanitarny ...
widziałem dwa sceniki ... każdy inny kolor.. jedne bez przodu.. drugi bez tyłu... wiadomo.. dwa "kontowniki" i do luda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Strzałka - moim zdaniem mam chip(s)a i ... podjedź z nim na hamownie...
ewentualnie masz tak zdrowy silnik, że masz od fabryki forda bonus mocy ....
To by wyjaśniało czemu jak kupiłem niedawno boxa to nic nie dał może nawet przeciwnie i go odesłałem bo stwierdzili że jest rozstrojony.
Troche drogo 100zł za to hamowanie, nikt nie zna w Poznaniu kogoś kto bierze mniej?
Cobretti jeśli możesz troche ropki dla mnie wylać, sprawdź z stoperem jak Tobie przyspiesza.
Ja dojeżdżałem na trójce do 60ciu wyrównałem po czym gaz w podłogę i start stopera leciałem aż chyba do 4000 obrotów by 100 osiągnąć i równo z 100 dusiłem stop. Może mi sie tylko wydaje i każde tak ma.

Ostatnio edytowane przez SrebnaStrzała ; 09-07-2009 o 23:06
SrebnaStrzała jest offline   Odpowiedź z Cytatem