W związku z tym, że to mój pierwszy post witam wszstkich bardzo serdecznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W zeszłym tygodniu odebrałam swoja wymarzoną Fiestę. Jako że szukalam autka prawie tylko do jazdy po mieście zdecydowałam się na silnik 1.25 82 KM, benzyna. Mam przejechane na razie 300 km po mieście i myślę, że taka moc w zupełności wystarcza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Służbowo jezdżę Mondeo 155 KM więc trudno się przyzwyczaić bo Fiesta niestety sie tak nie zbiera
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie również jak u poprzednika w lewej części kokpitu słychac jakieś brzęczenie. Dlatego jak coś sie dowiesz na ten temat to proszę o info
Martwi na razie mnie tylko spalanie :/ Mam 9,3l/100 km i nie spada juz od jakichś 100km. Mam nadzieje że jak silnik sie dotrze to spalanie się zmniejszy.
Pozdrawiam