Temat: [Mondeo 2000-2007] Jeszcze raz o EGR
View Single Post
Stary 17-07-2009, 22:52   #33
SrebnaStrzała
ford::expert

Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
Domyślnie Odp: Jeszcze raz o EGR

Cytat:
Napisał jacekplacek0808 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do Strzaly.Egr juz czyscilem,teraz chcialbym kolektor ale nie usmiecha mi sie go rozkrecac bo nie wiem czy uszczelki jeszcze dobre.Jezeli kupie uszczelki a okaze sie ze sa dobre,jak u ciebie,to kasa wydana a na brak auta nie moge sobie pozwolic. Pomyslalem ze zaaplikuje taki srodek,tym bardziej ze widzialem jak czyszcza to holendrzy,wlasnie takimi specyfikami.Ale chyba sie jednak wstrzymam i wyczyszcze demontujac go poniewaz tak jak mowisz:co sie stanie z ta sadza i smola-pewnei wleci do silnika.
P.S.Denerwuje mnie kopcenie i wydaj mi sie ze to przez te smoly i sadze.
Jak ja w 2002 mam całe uszczelki to Ty, tym bardziejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u mnie były jak noweGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
One są z bardzo twardej gumy silikono-podobnej. Mogę Ci dać 100% ggwarancji że nie musisz wymieniac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SrebnaStrzała jest offline   Odpowiedź z Cytatem