PITA - muli Ci, bo upały są sakramenckie (no...dzisiaj leje od 12 h non stop i jest sporo chłodniej). Zanim turbina się rozkręci i dmuchnie to gorące powietrze w intercooler, który też jest cały rozgrzany... to moja foka się w serii mogła ścigać ze starem załadowanym po brzegi... bo już miejskie autobusy mi dawały radę...
Po czipie jest zdecydowanie lepiej, ale też odczuwalnie słabiej w upał.
Ale i tak chipuj, bo (jak to mówią moi instalatorzy) "będzie Pan zadowolony"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A mój ojciec został kolejnym zarażonym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miał mieć 115 KM w serii, ale wyszło 108 KM i ogranicznik prędkości w prezencie od fabryki...
Wyjechał za bramę V-tech ze 132 KM i o 60 Nm więcej (nie pamiętam dokładnych danych) i ze zdjętą blokadą.
Wykres idealnie pokrywa się z fabryką, tylko jest "troszkę" powyżej)
Wreszcie busik przyspiesza jak osobówka, leci 170 km/h (jest jeszcze zapas spory, ale ojciec się bał tak za pierwszym razem deptać do końca) i na 6 biegu ma siłę jechać pod górę
I to z lekkim dreszczykiem, bo to była premiera tego silnika w V-tech. Jeszcze nie mieli okazji go robić, ale Piro jak zwykle spisał się na medal.
Do tego obiecali aktualizację
Normalnie takiego szczęsliwego własnego tatusia daaaawno nie widziałem
Jak w "pimp my ride".
Mama trochę nie przekonana, że wydatek był konieczny, ale ona tym autem nie jeździ, ani nawet nie jest wożona, więc nie rozumie słów taty "z muła zrobili mi mustanga"