View Single Post
Stary 03-09-2009, 13:11   #1109
tosteer
ford::beginner

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie

ragejm: nagraj na dobrej jakości płytkę DVD-R (bez RW) jak najwolniej się da. Powinno pójść. U mnie RW też nie zdało egzaminu za to R- bez problemu wczytało.
To samo z mapami. Nagrywać na R- powinno pomóc.
Pzdr

Mam jeszcze małe pytanko, a właściwie to dwa. Panel klimy już działa, ale wentylator za cholerę nie reaguje na zmianę prędkości (sterownik wentylatora nie wykazuje uszkodzeń). Orientuje się ktoś co to by mogło być? Zmiana napięcia jest przekazywana na wentylator.
I 2 sprawa. Trochę się bawiłem z moim Denso i teraz za każdym razem wyświetla się napis po włączeniu że nie pasuje do samochodu. Robię za każdym razem VIN Unlock ale nie zapamiętuje tego. Jakby miał ktoś jakies sugestie będę wdzięczny. Dodam, że mimo wszystko radio działa tylko bez wyświetlania stacji (wyświetlany jest napis o braku kompatybilności urządzenia z samochodem). Po odblokowanie VIN jest ok. Ale musze powtarzać czynność za każdym włączeniem urządzenia.
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 03-09-2009 o 17:38 Powód: Nie piszemy kilku postów pod rząd. Jest opcja edytuj.
tosteer jest offline   Odpowiedź z Cytatem