Cytat:
|
Jak się jeździło bez mikroba?Ale chyba mimo wszystko nie dawałeś się objechać innym podróżującym po Mazurach?
|
Nio odrazu powiedziałem, że coś nie halo jak żesmy z heko lecieli na mazurki...a heko na to coś ty on zapier......
Wczoraj nawet wieczorem jak wracaliśmy z Paffciem z nad wisełki zrobiliśmy testa on z chipsem ja bez i delikatnie mi na poczatku odjechał ale to przez mój nieudolny start ale po chwili został z tyłu.... co śmieszniejsze było już po godz. 21 jakoś robimy starta lecimy sobie obaj w pedał a za nami jakiś gość na motocyklu i nie może się przez nas przebić dojeżdżamy do światełek Paffcio zjechał za mnie ja look w lusterko a tu misiaki na hulajnogach .......
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....mysle sobie no to mięciutko już będzie...a misiaczek zdjął kask i do mnie tekst nudzi się wam ??? chcecie po 500 i pare punktów ? na co ja, oczywiście że nieeeeee panie władzo bardzo przepraszamy....misiaczek na to Chcecie jeździć szybko nie ma sprawy ale nie cudujcie na drodze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... po czym zapaliły się zielone światełka więc misiaki wyrwali jak oparzeni do przodu a my z Paffciem zjazd do bazy i oczywiście hi hi hi ha ha ha.... Sorki za OT
Cytat:
|
A czasem nie zaktualizowali Ci softu do najnowszej wersji Forda a przy okazji w ich
niewiedzy poszedł aut tunig-program,
czy po prostu sprawdzili czy jest wirus w aucie a następnie wgrali Ci oryginalny soft...?
|
Wgrali jakąś aktualizację oprogramowania....( przeprogramowali moduł pcm taka dostałem informację) i tyle nie ma mowy żeby wiruska znaleźli.