Wybaczcie koledzy że sie przypomne ale nadal nie wiem co to u licha może być...? dziś zaobserwowalem ze najmocniej przy skrecie szarpie mi autem gdy wyjezdzam rano do pracy.. - czyli jak samochod jest zimny. czy to może mieć zwiuązek z łożyskami w kołach|???? bo u mnie już wyją i błagają o zmiane...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. troche opisze dla wyobraźni: wyjedzając z podwórka dzieli mnie z ulicą coś w rodzaju bardzo delikatnego progu zwalniającego, po ktorego pokonaniu przednimi kolami odrazu skrecam aby sie włączyć do ruchu. rano gy samochod jest jeszcze zimny czuć mocne szarpnięcia, porównywalne do wyniku lużnego koła (niedokręconego) albo też sklepanej w ósemke felgi... wyprostuje i jest ok.. potem gdy samochod jest cieply ( po trasie) na rondach czuje szuruburu pod jednym z kół i jest odczówalny opór... toć kurcze zedre tym opony a przyczyny nie moge za nic ustalić...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pomóżcie