Cytat:
|
Koło nóg pasażera mądralo ukryty za plastikową osłoną
|
Ja tu widzę 8 słów, z czego 7 jest odpowiedzią na moje pytanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przecież to nie problem (chyba) napisać te 7 słów, żeby wszystko było uporządkowane w jednym miejscu. Jakbym założył nowy temat z pytaniem 'gdzie jest komp' to rozumiem, ale pytam przy okazji tematu, jak w przypadku kontrolki rezerwy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chill out man! Mamy pozostawać w zgodzie, a nie się gryźć wzajemnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Slawko - przekopałem cały temat odnośnie kontrolki rezerwy oraz przy okazji jest tam sporo o wymianie licznika na elektroniczny. Tutaj zrodziła mi się wątpliwość dotycząca obu tematów na raz. Napisałeś w tamtym temacie, że uaktywnienie kontrolki rezerwy w moim aucie wiąże się z koniecznością zastosowania dodatkowego układu elektronicznego pomiędzy czujnikiem, a zegarami. Ale pisałeś to w odniesieniu do zegarów analogowych. Intryguje mnie, czy jeśli wymienię licznik na cyfrowy, to czy też będę musiał ten układ zastosować?
Znalazłem takie budziki, jak na foto poniżej. Po wyglądzie i konstrukcji wskazówek wnioskuję, że są one podświetlane od spodu. Prawda?