Cytat:
Z tego co się orientuję używanie świateł przeciwmgielnych w terenie zabudowanym jest zabronione i skutkuje 100 zł mandatem.Chyba, że zmienili kodeks w międzyczasie bo ja już stary jestem.Pozdro. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Chociaz jeden cos madrego napisał.
Sory panowie, ale macie problemy jak baba w supermarkecie, a to ze ten trzyma hamulec, to problem wielki naprawde, a to ze kierunek właczy dopiero na skrzyzowaniu, bez urazy, ale macie jakies problemy czy co?
Ciekawi mnie czy załozyciel tematu jezdzi tak przepisowo i idealnie, szczerze watpie, bo nam przeszkadza zawsze ktos a nie my sami, tak ze wiem jak to jest.
Proponuje za kazdym razem zje... goscia ktory trzyma noge na hamulcu, zakładam ze wkoncu traficie na kogos takiego kto wysiadzie, strzeli ze dwa razy z liscia i odjedzie, a znam takie przypadki.
Jesli temu z tyłu przeszkadzaja moje swiatła stopu to niech se okulary załozy badz nie jezdzi, po to sa swiatła i sa tak zrobione zeby były widoczne, pierwsze słysze zeby przeszkadzały komus z tyłu.
Jesli ktos zapitala na przeciwmgielnym po miescie to mozna mu uwage zwrocic, nie wiedze tu problemu zeby sie zalic, bo to zaden problem, gosc zarobi mandat nie my.
Problemy drogowe, to nie swiatła stopu, kirunki na krzyzowkach czy inne bzdety.
Problemy to głaby zmieniajace w ostatnim momencie pas ruchu bez kierunku, goscie z pseudoksenonami ktorzy ładuja po oiczach ze ledwo deske rozdzielcza widac, idiocie nie patrzacy w lusterka, wyprzedzajacy zaraz po tym jak my zaczynamy wyprzedzac, az strabic i przyhamowac trzeba i wiele wiele powazniejszych problemow.