Cytat:
|
A do usterek można ogólnie zaliczyć:
- stuki puki w desce rozdzielczej
- stuki w słupkach B (po obu stronach)
- wlewanie się wody z klapy do wnętrza (być może minęło, u mnie tego nie ma)
- być może odkręcające się śruby od turbiny w silniku 2,5 - do tej pory wydarzyło się to dwóm forumowiczom (jeśli się pomyliłem, poprawcie proszę)
Inne przypadki to na szczęście jednostkowe historie
|
Wszystkie przypadki moim zdaniem to raczej jednostkowe historie:
- stuki puki -
tu chyba najwięcej osób narzekało ,ja ściągałem konsole kilka razy i przez to czasami coś tam zatrzeszczy w zależności od pogody( od dwóch miesięcy spokój)
-stuki w słupkach -
zgłaszało 3-4 forumowiczów ,co dziwne raczej z nowych roczników a nie starszych ,u mnie cisza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- wlewanie się wody z klapy do wnętrza -
to chyba pierwszy przypadek w mk4 na forum
- być może odkręcające się śruby od turbiny w silniku 2,5 - do tej pory wydarzyło się to dwóm forumowiczom (jeśli się pomyliłem, poprawcie proszę) -
jednemu z nich to chyba w ASO nie dokręcili ,a jeśli nawet to dwa przypadki to raczej margines Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na ponad 150 mk4 na forum myślę że żadna z tych usterek nie występuje u więcej niż u 5% ogółu, przynajmniej na razie i lepiej niech tak zostanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.