Cytat:
Po co grzebać? Nie działa klimatyzacja? Źle wieje? Jak działa to po co grzebać?
Jak auto postoi na mrozie to wszystko w środku ma luzy, wszystko się kurczy. Jak się nagrzeje to chyba jest cisza?
U mnie po wyłączeniu zapłonu, po jakimś czasie auto chyba się uszczelnia, bo zamyka jakąś tam klapkę w środku. Dźwięk jest plastikowo-szurająco-gąbkowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przecież to normalne, że mechanika i plastik, plus silniczki elektryczne wydają jakieś dźwięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przegonić go 2 razy do Włoch lub Hiszpanii na wakacje, jak mało kasy w kieszeni to na Chorwację.
Lać paliwo i cieszyć się z auta!
Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
dźwięk po wyłączeniu zapłonu jest wg mnie naturalny i nie o to chodzi. Przy przełączaniu kierunku nawiewu jest głośny stukot, porównywalny do spadania plastiku na plastik z wysokości powiedzmy 1 metra.
u kolegi jest cisza, także myślę że kiedyś mechanizm po prostu może się zaciąć i sam będę musiał się martwić .
januszstom- zgadza się- "ci wspaniali fachowcy". Zastanawiam się że chyba zakończę po 2 latach serwisowanie w ASO gdyż przy takim podejściu nie widzę szans na żadną naprawę w ramach ewentualnej przedłużonej gwarancji.