Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 12-02-2010, 11:22   #1560
mir200
ford::average

Model: MK 4 Tit X kombi
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał ernestpierwszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po co grzebać? Nie działa klimatyzacja? Źle wieje? Jak działa to po co grzebać?
Jak auto postoi na mrozie to wszystko w środku ma luzy, wszystko się kurczy. Jak się nagrzeje to chyba jest cisza?
U mnie po wyłączeniu zapłonu, po jakimś czasie auto chyba się uszczelnia, bo zamyka jakąś tam klapkę w środku. Dźwięk jest plastikowo-szurająco-gąbkowyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przecież to normalne, że mechanika i plastik, plus silniczki elektryczne wydają jakieś dźwiękiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przegonić go 2 razy do Włoch lub Hiszpanii na wakacje, jak mało kasy w kieszeni to na Chorwację.
Lać paliwo i cieszyć się z auta!
PozdrawiamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dźwięk po wyłączeniu zapłonu jest wg mnie naturalny i nie o to chodzi. Przy przełączaniu kierunku nawiewu jest głośny stukot, porównywalny do spadania plastiku na plastik z wysokości powiedzmy 1 metra.
u kolegi jest cisza, także myślę że kiedyś mechanizm po prostu może się zaciąć i sam będę musiał się martwić .
januszstom- zgadza się- "ci wspaniali fachowcy". Zastanawiam się że chyba zakończę po 2 latach serwisowanie w ASO gdyż przy takim podejściu nie widzę szans na żadną naprawę w ramach ewentualnej przedłużonej gwarancji.
mir200 jest offline   Odpowiedź z Cytatem