Zaskoczyliście mnie tą informacją o radiu. Więc przejrzałem nowy katalog.
Może podzielimy się spostrzeżeniami.
Silniki 1.6 diesla obligatoryjnie mają DPF
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wersja econetic różni się tylko zapalającą się kontrolką w postaci strzałki na wyświetlaczu głównym informującym że trzeba zmienić bieg na wyższy.
Czy naprawdę nie można dołożyć elektrycznego podnoszenia fotela kierowcy, żenada w starej 13 letniej fieście było.
Duży plus dołożyli ESP w standardzie.
Wkurza mnie też ta zaślepka wkładana w miejsce zapalniczki, trzeba dokupić zestaw dla palących aby dostać zapalniczkę i popielniczkę.
Woow to radio wygląda bardzo fajnie. Szkoda że go nie mam choć stare jest nawet niezłe. Od razu włączyła mi się myśl czy dało by się zamienić bez kombinacji. Ciekawe. Muszę poszperać. Co ciekawe ten wyświetlacz do tego sony jest jakiś inny----- LCD?
Spoilier na zderzaku można kupić i wymienić bo jest wpinany - nie pytajcie skąd wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - dostępny jest w serwisie. Mówią na niego "LIZAK"
Tego z nawigacja w telefonie to nie widziałem. Fajne. Dziwne. To niby dodatek. Ale mi się zdaje że to tylko zwykła nokia z odpowiednia programem nawigacyjnym. Muszę poszperać.
Tempomat nadal tylko opcją dodatkową
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta kamera cofania. Tego potrzebuję. Ktoś zainteresowany.