Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 18-03-2010, 17:19   #573
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał glucosum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Silniki 1.6 diesla obligatoryjnie mają DPF Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1,4 też bedzie miał zawsze DPF od sierpnia i moc 70KM.
Cytat:
Napisał glucosum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Woow to radio wygląda bardzo fajnie. Szkoda że go nie mam choć stare jest nawet niezłe. Od razu włączyła mi się myśl czy dało by się zamienić bez kombinacji. Ciekawe. Muszę poszperać. Co ciekawe ten wyświetlacz do tego sony jest jakiś inny----- LCD?
Pewnie, że się da. Trzeba wyjąć stare wraz z plastikami i włożyć nowe, tylko czy to się opłaca? Wyświetlacz jest chyba biały, a nie czerwony.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kto ma blisko salon, żeby zobaczyć na żywo? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Tego z nawigacja w telefonie to nie widziałem. Fajne. Dziwne. To niby dodatek. Ale mi się zdaje że to tylko zwykła nokia z odpowiednia programem nawigacyjnym. Muszę poszperać.
A to akurat jest opisane w instrukcji. Nawigacja na karcie SD - sam program, którą wkłada się do telefonu i telefon jest nawigacją. Pewnie komunikaty są odtwarzane przez radio i chyba pojawiają się strzałki na wyświetlaczu.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem