Adiktg, ale po Twojej reakcji widzę, że
często stykasz się z opiniami, że te światła w dzień są bezsensowne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja z kolei cztałem statystyki naszej Policji
rok po wprowadzeniu całorocznych świateł i dobitnie wskazywały one, że liczba wypadków, w tym śmiertelnych, wcale się nie zmniejszyła, a główną ich przycznyą wciąż pozostaje brawura
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Także chyba nie tędy droga, bo idąc tym tokiem myślenia należałoby pomalować wszystkie auta odblaskową farbą i założyć im koguty na dachach
Wtedy byłyby jeszcze lepiej widoczne
Ja osobiście o tyle nie lubię obsesji z całorocznymi światłami, że zwłaszcza w słońcu ich nie widać, a jak pokazują statystyki wcale nie wpłynęły w widoczny sposób na zwiększenie bezpieczeństwa na drogach
Pzdr.