Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 28-03-2010, 22:03   #643
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał jwyszo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Być może jak się bawiłem radiem, głowy nie dam , muszę sprawdzić jak to zrobić świadomie.
Ja wejdziesz w menu telefonu, to pod lewym przyciskiem funkcyjnym masz rozłącz, ale to rozłączy powiązanie telefonu z autem, a nie tylko aktywne połączenie BT i wtedy trzeba od nowa powiązać. Wiem, bo to przerabiałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał caligator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Posiada z was ktoś może tel samsung i5700 ?? bo zamierzam kupić ale boje się że nie będzie kompatybilny z fieścinką:/
Sprawdziłem. GT-I8000 (WM 6.5) działa bardzo dobrze, tylko jakiś dziwny dźwięk dzwonka odtwarza auto. No i trochę słabiej się go łączy z Fiestą, bo telefon wymaga wpisania PINu zanim samochód go poda i trzeba 2 razy wpisywać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem