Temat: [Mondeo 2007-2014] zamiana reflektorow na soczewkowe
View Single Post
Stary 02-04-2010, 09:02   #20
ernestpierwszy
ford::advanced

Model: Mondeo IV - automat
Silnik: 2.0 TDCi-140KM Vmax-208 km/h
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: zamiana reflektorow na soczewkowe

Cytat:
Napisał mark54 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byc moze niektore czesci elektroniczne w lampie (albo lampa jako calosc) maja swoje numery, ktore rozpoznaje komputer i dlatego u Ciebie przy wymianie lampy na nowa trzeba bylo wpisac jej numer do komputera.
Nie wiem czy tak jest naprawde....., moze to bylo zwiazane jeszcze z czyms zupelnie innym.
Tak jest pewnie w każdym nowoczesnym aucie. Choć pamiętam swoją astrę II z Gliwic, która nie miała nawet radia. Kupiłem FABRYCZNE radio na aukcji (z papierami i kodami)włożyłem do samochodu, wszystko podłączyłem i... NIC. Radio pikało, ale nic na wyświetlaczu samochodu nie było widać (oryginalne radio nie ma wyświetlacza).

Trzeba było pojechać do ASO, podpiąć do komputera i pokazać samochodzikowi, że ma już radio. Wszystko było w komputerze, ale nieaktywne.

Oczywiście musiałem zapłacić 50+vat i myślę, że tu o to chodzi. Kupisz coś na aukcji, od znajomego, jakiś zamiennik = PŁAĆ za podłączenie. Taki biznesGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS
Co to za ksenony jak nie mają samopoziomowania i spryskiwaczy? Zwykła lampa z lepszymi żarówkami...

bez samochodu

Ostatnio edytowane przez ernestpierwszy ; 02-04-2010 o 09:06
ernestpierwszy jest offline   Odpowiedź z Cytatem