No to po zawodach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mimo, że presostat dotarł na czas, wyruszam w podróż z niedziałającą klimą. I to nie jak do tej pory, że czasem się uruchamiała - teraz nie uruchomi się na pewno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem wymienić presostat. Niestety - dotknąłem się tylko z kluczem, by go wykręcić, a układ się rozszczelnił, cały czynnik uszedł w diabły. Okazało się, że ukręciło się mocowanie presostatu - ten kawałek rurki aluminiowej z gwintem. I żebym jeszcze jakoś mocno ciągnął kluczem - zdążyłem go założyć i lekko nacisnąć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tak więc po powrocie z urlopu zaczynam poszukiwania rurki, w której siedzi presostat. Koledzy - pomóżcie z namierzeniem numeru tej rurki. Na forum znalazłem taki oto schemat, ale nie widzę numeru tej części:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie i co - nikt nie pomoże z nr tej rurki? Dzwoniłem do serwisu - cena 230zł i nie mają na stanie. Zastanawiam się, czy zamawiać - może jak miałbym nr katalogowy, udało by się znaleźć gdzieś taniej?? Jak sądzicie - a może to dobra cena (mam trochę rabatów z racji serwisowania floty firmowej) i nie warto szukać??