Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 02-07-2010, 11:10   #939
jery13
ford::average

Model: Fiesta MK 7
Silnik: 1,25 82KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A płyn do spryskiwaczy dolewasz czasem? ;)
Sprawdź przy okazji jak byś mógł, bo masz Titanium (Platinium to tylko pakiet).

Ja nie mam alarmu, więc kabelki nie są od tego.
Jaką wersję masz, bo to może mieć znaczenie?

A Ty jaką masz wersję? Bo mi powiedzieli, że żadna nie ma...
Czujnika nie mam (lub nie działa), bo nie mam komunikatu na wyświetlaczu. Pewnie tak mi powiedzieli, bo sprawdzał to ktoś kto tylko na przeglądach się zna...
Chyba inny serwis odwiedzę i pomęczę, ale tak mi się nie chce. A byłem podobno w jednym z lepszych...:(
Cytat:
Napisał glucosum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziwne jery13 że ci nie zamontowali. To dość ważne. Jeśli można otworzyć maskę bez uruchomienia alarmu to można odłączyć akumulator, uszkodzić syrenę z własnym zasilaniem, a także odpalić samochód pomijając zabezpieczenia.
Doskonale sobie z tego zdaję sprawę , w serwisie zwróciłem im na to uwagę jak wymieniali mi moduł awaryjnych . Obiecali że przy przeglądzie mi to podłączą .
Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie mam alarmu, więc kabelki nie są od tego.
Jaką wersję masz, bo to może mieć znaczenie?
Mam wersję taką samą jak Ty , a co do kabelków , to pewnie jest instalacja przygotowana pod alarm , ale nie jestem tego pewny ?

Ostatnio edytowane przez jery13 ; 02-07-2010 o 11:26
jery13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem