View Single Post
Stary 17-07-2010, 12:14   #3
klippe
ford::amateur

Model: Mondeo Mk V
Silnik: 2.0 EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo MKIII - pierwsza przymiarka

Cytat:
Napisał duszek70 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do podanych przez Ciebie ofert to jednak nie jest to samo auto. Wizualnie wyglądają obiecująco, ale jak zawsze problem tkwi w szczegółach...
A co tam widzisz innego? bo jedyna różnica jaką ja dostrzegam na fotach to telefon, ale to pewnie się demontuje. Nawet zielona nalepka na szybie jest taka sama no i domki w tle też te same. Różnice są w opisie, ale na zdjęciach nie potrafię tego zauważyć. Co do szczegółów to piszesz ogólnie czy widziałeś te konkretne autka?

Cytat:
Poczytaj trochę to forum, a dowiesz się dużo na temat tych samochodów. Osobiście uważam, że Ford Mondeo jest samochodem wartym i godnym uwagi. Nie ma samochodów, które się nie psują.

Co do przebiegu Forda to już tu ktoś kiedyś pisał, że po nr VIN nie ma możliwości ustalenia dokładnego przebiegu danego egzemplarza.

Poczytaj to forum choćby tu
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=104806
bo to naprawdę dobre źródło informacji jeśli chodzi o tę markę. Takich rozterkowiczów jak ty jest wiele i każdy chciałby trafić na super egzemplarz.
Ok, dzięki. Forum już trochę poczytałem i wiem że Mondeo spełnia kilka ważnych dla mnie kryteriów - duże, wygodne, dobrze się prowadzi, szybkie (z odpowiednim silniekiem) no i podoba mi się. Niby taka Vectra jest zewnętrznie zbliżona, ale środek to w Vectrze zupełna porażka. Jest jeszcze Mazda 6, ale to już nieco inne roczniki w tych samych cenach.

Ja sobie na razie na spokojnie przeglądam oferty, bo mam czym jeździć. W razie czego są jeszcze wyjazdy po auto, ale jakoś średnio jestem do tego przekonany - pojedziesz kawał drogi a na miejscu jakiś zajeżdżony trup :/
klippe jest offline   Odpowiedź z Cytatem