View Single Post
Stary 24-08-2010, 11:35   #24
bkaka
ford::average

Model: Fiesta
Silnik: 1,3 endura
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: Hamulec ręczny a hamulce tył, problem.

Cytat:
Napisał darkesso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wojsiw jak jesteś łaskaw to spoko daj mi kase na części chętnie kupie nowe oryginalne :/ nie znasz mojej sytuacji materialnej więc łaskawie się nie (...) między wódke a zakąske :/ TAK szukam tanich zamienników! Nie robie setek kilometrów, nie mam auta dla lansu na miasto i dla szpanu i dla świrowania, chcę o nie zadbać na tyle ile mogę. Przykro mi że nie jestem miliarderem. A gdybyś znał moją sytuację jeśli chodzi o pieniądze zakopałbyś głowę w piach i powiedział głośne przepraszam. :/ żałosne
Nie mogę pojąć jak można tak podchodzić do tematu, albo decyduję się na samochód i koszty związane z jego utrzymaniem albo z niego rezygnuję! Dla mnie sprawne hamulce, zawieszenie i światła to podstawa.
Próba regeneracji cylinderków w moim przypadku (to porażka i pozorna oszczędność) wystarczyła na może tydzień, po pierwszym zarzuceniu tyłu przy hamowaniu samochód stanął w warsztacie, po wymianie okładzin, cylinderków i linki do ręcznego, uzupełnieniu płynu hamulcowego wyjechała z warsztatu sprawna fiesta -na czary mary nie dam się nigdy więcej namówić!
bkaka jest offline   Odpowiedź z Cytatem