View Single Post
Stary 05-10-2010, 11:22   #18
Pawelec1
ford::amateur

Imię: Paweł
Model: Ford Kuga
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Ford focus 1.8 tdci-duzy przebieg

Cytat:
Napisał Focusik2002 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tu się chłopie mylisz , te silniki z wiekszymi przebiegami lepiej się trzymają niż te które mają przebiegi po 190 , 150 , 220 tys. , jak czytałem kilka postów na forum to niektórym turbiny siadały , wtryskwiacze , pompy itp. a 300 tys. dla Diesla to jest nic, te silniki wytrzymają jeszcze raz tyle samo tylko jest zasada , dbać o turbine , co roku i co 10 tys. wymieniac oleje filtry i te inne pierdółki i samochodzik będzie jeździł a jeździł , a kupisz takiego forda z przebiegiem 150 tys. i skąd masz niby wiedzieć że on nie ma załóżmy 400 tys. najechane ( po prostu kupujesz kota w worku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) , każdy Dieselek może Ci się popsuć nawet jakby miał najechane 80 tys. z ksiązką serwisową wystarczy , że tylko złe paliwko nalejesz i już kasiorka wypada z kieszeni , dlatego ja mam zasade taką , autka które mają najechane 290 czy 300 tys. najechane lepiej się trzymają od tych które mają narąbane tam 150 tys. i wcale nie muszą się psuć na trasie , każdy samochód może Ci się popsuć na trasie nawet jak ma tam 10 tys. najechane .

Pozdro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
auto to nie tylko silnik
to, ze silnik bedzie w dobrej kondycji nie oznacza, ze auto bedzie bezawaryjne
poza tym 300-400k dla forda to dla mnie juz abstrakcja
audi, bmw, merce po tym przebiegu sa juz dosyc styrane, a co dopiero ford

tyle w temacie...
Pawelec1 jest offline