View Single Post
Stary 08-10-2010, 09:21   #281
jendrekmak
ford::expert

Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: 2,0TDCi migająca sprężynka (dodatkowe objawy)

Cytat:
Napisał oles77 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wyskoczył błąd o kodzie P0251
to nie koniecznie jest regulator na pompie (brązowy) ale może też być sama pompa, czujnik na listwie cr, etc. (teoretycznie wszystko oprócz wtryskiwaczy jeśli są dobrze zregenerowane)
Cytat:
Napisał piorkum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
objawy moga wskazac na pompe wysokiego cisnienia
objawy mogą wskazywać na wszystko co jest związane z układem paliwowym
Cytat:
Napisał oles77 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mechanik (Bosch Service spod Opola) nie wie co jest przyczyną, podaje, że czujnik wału
przy czujniku wału z tego co pamiętam nie ma sprężynki tylko gaśnie.
Cytat:
przed wymianą wtryskiwaczy wszystko hulało super, a rozpoznanie było tylko jedno wtryskiwacze - taki wyskakiwał błąd (tylko jeden błąd)
przed wymianą miałeś sprężynkę? i jaki konkretnie był ten błąd?
Cytat:
Napisał eddek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Samochód mam od 10 dni i wydałem już 3700 zł na nowe zawieszenie i hamulce
nie wiem gdzie to robiłeś ale "trochę" przepłaciłeś. z te pieniądze można zrobić hamulce, zawieszenie i jeszcze sporo powinno zostać w kieszeni

Ostatnio edytowane przez jendrekmak ; 08-10-2010 o 09:28
jendrekmak jest offline   Odpowiedź z Cytatem