Cytat:
dzięki wszystkim za szybka pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wczoraj rozłożyłem siłowniki na silniku i podpinałem do akumulatora i po podłączeniu tak jak pisaliście, czyli wszystkich kabelków tego samego koloru razem działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do tego zamówiłem jeszcze alarm z funkcją sterowania zamkami na pilota, mam nadzieje że jutro dostane, to w weekend będę montował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No i zrobiłeś tak jak napisałem - bez zbędnych kombinacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do tego dołożysz centralkę i masz elegancki zestaw na pilota.
Co do tej linki to coś tam źle musiałeś złożyć. Kwestia pokombinowania. A co do stron, to nie zwracałem uwagi jak montowałem, bo miałem kompletne siłowniki z zamkami. Zobacz czy są te same numery na części podane i/lub czy jest coś takiego jak litery R lub L od angielskich słów right/left, ale podejrzewam że nie ma różnicy, chociaż naprawdę nie mam pojęcia.
Pilnować będziesz poziomu oleju w silniku, bo turbina Twa potrzebuje go niezmiernie, a wymiany oleju pilnować będziesz bardziej, niźli wierności kobiałki Twej. Lepsza bowiem niewierność małżeńska, niźli w dieslu Twoim malutka usterka