Assan:
Cytat:
|
Taki mogą dodać klubowicze, modowie i admini
|
Cytat:
|
Aha czyli kompletny bez sens bo dzięki temu wyszukiwarka nie będzie tak sprawnie działała a tematy będą się powtarzały, jak by nie patrzeć więcej jest zwykłych użytkowników
|
Cytat:
|
Nie zgodzę się z Tobą. To ma sens - chociażby ze względu na spamboty, o co bardziej "dowcipnych" użytkownikach forum nie wspominając...
|
Cytat:
problem polega na tym, że np. Ty czy ktoś inny będzie potrafił zrobić dobre tagi, z kolei pojawi się liczna grupa userów co natworzą tyle tagów ze już w ogóle nic nie znajdziemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cytat:
|
I to jest właśnie sedno sprawy
|
Cytat:
|
Ja też nie rozumie siadania na nas w każdej nadarzającej się okazji,
|
Na nikogo nie siadam, pisze jak zrozumialem wypowiedzi, skoro zle zrozumialem to wyprowadz z bledu.
Cytat:
|
i mam już tego serdecznie dość.
|
Ja tez.
Cytat:
|
Wez się zastanów zanim napiszesz kolejną tego typu bzdurę,
|
Tu sie nie ma nad czym zastanawiac, patrz jw.
Cytat:
|
czy ktokolwiek powiedział ze zwykły user nie umie?
|
Powiedziec nie ale napisac tak.
Cytat:
|
pomyśl bo ja już nie mam sił ani cierpliwości na tłumaczenie w czym jest problem
|
Pomyslalem i swoj wniosek napisalem ale jak zwykle czlowiek nie moze przeciez miec swojego zdania, szczegolnie jak nie jest po Waszej mysli.
Slawko dziekiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
mam dość chamstwa i prostactwa niektórych "użytkowników"
|
Do mnie pijesz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To sie nazywa kultura nie ma co, nie mam wiecej nic do dodania, bo szkoda mojej klawiatury.
Cytat:
Andrzeju, pomyśl inaczej, Wesołych Świąt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dokładnie tak. Ty jestes przykładem. Mozesz dodac tagi z bardzo duzej bazy, ale nie, bo musi różnic sie jedna literka.
|
O co Ci chodzi czlowieku, moze zafundujcie od razu kurs jezyka polskiego i bedzie cacy.
Pozdrawiam