Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Administracja forum > Pytania dot. funkcjonowania forum
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 23-12-2010, 21:10   #11
Assan
ford::expert

Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
Domyślnie Odp: Nie mogę dodawać Tagów?

Cytat:
Napisał wydra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty czy ktoś inny będzie potrafił zrobić dobre tagi, z kolei pojawi się liczna grupa userów co natworzą tyle tagów ze już w ogóle nic nie znajdziemy
I to jest właśnie sedno sprawy

Assan jest offline  
Stary 23-12-2010, 21:25   #12
corneliusab

Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009

Cytat:
Napisał Assan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli jak rozumiem, wychodzimy z zalozenia, ze klubowicz umie, a zwykly user nie umie. To sie nazywa dopiero pozytywne myslenie. Rozumiem, ze klubowicze dostaja jakies instrukcje jak uzywac tagow, ze wiedza wszystko lepiej.
Mi to akurat obojetnie czy je mam czy nie ale nie rozumiem takiego myslenia.

Pozdrawiam

corneliusab jest offline  
Stary 23-12-2010, 21:35   #13
Assan

Cytat:
Napisał corneliusab Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja też nie rozumie siadania na nas w każdej nadarzającej się okazji,i mam już tego serdecznie dość.Wez się zastanów zanim napiszesz kolejną tego typu bzdurę,czy ktokolwiek powiedział ze zwykły user nie umie? pomyśl bo ja już nie mam sił ani cierpliwości na tłumaczenie w czym jest problem
Assan jest offline  
Stary 23-12-2010, 21:40   #14
Slawko

a ja nie rozumiem tej dyskusji. Kazdy zakładając nowy temat może dodać tagi proszę http://forum.fordclubpolska.org/show...78#post1564378

Stary 23-12-2010, 21:49   #15
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -

Panowie, jeżeli zwykły użytkownik nie może z różnych względów dodać tagi to powinien napisać PW do moderatorów lub administratorów aby rozwiązali ten problem, ja bynajmniej tak bym zrobił. Wystarczy tylko wykazać chęć i dać sobie pomóc...
I nie wierzę w to, że nikt w tym przypadku nie pomoże....
Stary 23-12-2010, 21:52   #16
Slawko

Po co pisać, jak kazdy moze dodać, ale tylko jak zaklada nowy temat. do istniejacego juz nie dopisze. jeszcze nie sprawdziłem, ale zdaje sie, ze można dopisac tylko te tagi które istnieja w bazie. Wystarczy napisac kilka pierwszych liter, chwile poczekać i pojawia sie podpowiedzi.

sprawdziłem ponownie, mozna dodawac tylko i wyłącznie tagi juz istniejace w bazie, przy próbie dodawania tagów nie istniejacych otrzymamy komunikat
Cytat:
Niektóre tagi nie mogą być dodane z następujących przyczyn:
* Nie masz uprawnień do tworzenia nowych tagów. Możesz wykorzystać tagi już istniejące.
Wyeliminuj błędy i spróbuj ponownie.
Mozna tez dodawać tagi przy kazdym temacie, ale tylko ja wyżej.

Spawdziłem na koncie testowym, które nie ma zadnych uprawnień.

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 23-12-2010 o 21:57

Stary 23-12-2010, 22:11   #17
Assan

Krzysiekma racje ale po co sobie zawracać głowę skoro można tak:
Cytat:
Napisał corneliusab Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli jak rozumiem, wychodzimy z zalozenia, ze klubowicz umie, a zwykly user nie umie. To sie nazywa dopiero pozytywne myslenie. Rozumiem, ze klubowicze dostaja jakies instrukcje jak uzywac tagow, ze wiedza wszystko lepiej.

Pozdrawiam
Slawko zrozum mnie,naprawdę mam dość ludzi którzy szukaja zaczepki na każdym kroku,szczególnie czepiając się do moda,nie będę ukrywał że pomału zastanawiam się nad rezygnacja z moderowania,mam dość chamstwa i prostactwa niektórych "użytkowników"
Assan jest offline  
Stary 23-12-2010, 22:13   #18
Slawko

Andrzeju, pomyśl inaczej, Wesołych Świąt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Czyli jak rozumiem, wychodzimy z zalozenia, ze klubowicz umie, a zwykly user nie umie.
dokładnie tak. Ty jestes przykładem. Mozesz dodac tagi z bardzo duzej bazy, ale nie, bo musi różnic sie jedna literka.

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 23-12-2010 o 22:16

Stary 23-12-2010, 22:35   #19
corneliusab

Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009

Assan:
Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Taki mogą dodać klubowicze, modowie i admini
Cytat:
Napisał marcinmaster Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aha czyli kompletny bez sens bo dzięki temu wyszukiwarka nie będzie tak sprawnie działała a tematy będą się powtarzały, jak by nie patrzeć więcej jest zwykłych użytkowników
Cytat:
Napisał Jitter Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie zgodzę się z Tobą. To ma sens - chociażby ze względu na spamboty, o co bardziej "dowcipnych" użytkownikach forum nie wspominając...
Cytat:
Napisał wydra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
problem polega na tym, że np. Ty czy ktoś inny będzie potrafił zrobić dobre tagi, z kolei pojawi się liczna grupa userów co natworzą tyle tagów ze już w ogóle nic nie znajdziemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Assan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Ja też nie rozumie siadania na nas w każdej nadarzającej się okazji,
Na nikogo nie siadam, pisze jak zrozumialem wypowiedzi, skoro zle zrozumialem to wyprowadz z bledu.
Cytat:
i mam już tego serdecznie dość.
Ja tez.
Cytat:
Wez się zastanów zanim napiszesz kolejną tego typu bzdurę,
Tu sie nie ma nad czym zastanawiac, patrz jw.
Cytat:
czy ktokolwiek powiedział ze zwykły user nie umie?
Powiedziec nie ale napisac tak.
Cytat:
pomyśl bo ja już nie mam sił ani cierpliwości na tłumaczenie w czym jest problem
Pomyslalem i swoj wniosek napisalem ale jak zwykle czlowiek nie moze przeciez miec swojego zdania, szczegolnie jak nie jest po Waszej mysli.

Slawko dziekiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
mam dość chamstwa i prostactwa niektórych "użytkowników"
Do mnie pijeszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To sie nazywa kultura nie ma co, nie mam wiecej nic do dodania, bo szkoda mojej klawiatury.
Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Andrzeju, pomyśl inaczej, Wesołych Świąt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

dokładnie tak. Ty jestes przykładem. Mozesz dodac tagi z bardzo duzej bazy, ale nie, bo musi różnic sie jedna literka.
O co Ci chodzi czlowieku, moze zafundujcie od razu kurs jezyka polskiego i bedzie cacy.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez corneliusab ; 23-12-2010 o 22:42
corneliusab jest offline  
Stary 23-12-2010, 22:44   #20
Wojtek

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011

Sławek już wyjaśnił na czym polega i kto w jakich sytuacjach może dodawać tagi.

Nikt nikomu nie broni opłacić składkę klubową , a nawet jak ktoś poprosi to może Jacek zgodzi się rozłożyć na raty...

Reasumując :

Na Forum mamy 7 rodzajów userów :

1. Administratorzy
2. Moderatorzy
3. Junior Moderatorzy
4. Klubowicze
5. Użytkownicy zarejestrowani
6. Goście - niezarejestrowani
7. Booty...

Każdy ma inne uprawnienia , udogodnienia i inne obowiązki na Forum.
I póki co tak zostanie.

Moim zdaniem temat się wyczerpał , a jak dalej będzie ciągnięty to pewnie skończy się jak zwykle...

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!

Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 23-12-2010 o 22:50 Powód: Przepraszam pomarańczowych....
Wojtek jest offline  
Zamknięty Temat

Tagi
tagi

Zasady postowania