Cytat:
Maloopalony, można mi zarzucić wiele, ale na pewno nie brak zainteresowania samochodem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Być może interesujesz się autem, ale na pewno nie swoim zdrowiem. Zobacz na tej fotce, którą umieściłeś:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
widać jak auto podparte jest jakimś drewnianym drągalem. Jak widzę coś takiego odrazu mam przed oczami wypadki, inwazyjne amputacje i filmiki na smogu jak ktoś z głupoty wpada pod samochód albo robi sobie czy innym coś gorszego. Jestem z zawodu behapowcem i naaoglądałem się tego typu wypadków spowodowanych takim podejściem do pracy. Tego typu prace powinno wykonywać się w garażu z kanałem, na sprawnym podnośniku, żabce czy czymś podobnym, a nie na polu, deszczu używając do podnoszenia auta drewnianego bala. W sumie nie moja sprawa, ale niezbyt rozsądnie ta fotka wygląda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam