Cytat:
|
Odmrażanie i odparowywanie szyby przedniej;
Naciśnij przycisk odmrażania i odparowywania szyby przedniej. Powietrze z zewnątrz będzie wprowadzane do wnętrza pojazdu. Klimatyzacja jest włączana automatycznie. Dopóki rozprowadzanie powietrza będzie ustawione w tym położeniu, nie można wybrać recyrkulacji powietrza.
Prędkość dmuchawy i temperatura regulowane są automatycznie i nie można ich ustawić ręcznie. Dmuchawa jest ustawiona na wysoką prędkość a temperatura na HI.
Coś chyba nie tak w stosunku do tego co wypisujesz w tym wątku po pierwsze nie uruchamia się obieg zamknięty
oto twoie słowa-Ja dzisiaj sprawdziłem i u mnie funkcja max uruchamia ogrzewanie obu szyb, zamyka obieg powietrza
a po drugie jest jasno napisane klimatyzacja uruchamia się automatycznie anie za każdym razem co sugeruje że klima włączy się lub nie w zależności od np .temp zewnętrznej.
|
Dokładnie - przedstawiłeś cały cytat z instrukcji odnośnie odparowania szyb
Faktycznie, mój błąd - chodziło mi o to, że nie da się zamknąć obiegu powietrza - sorry źle się wyraziłem i chyba trochę namieszałem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja się na tym do końca nie znam więc znajomy to sprawdzał i twierdzi, że klima załącza się do 1 stopnia - poniżej 1 stopnia się już nie uruchamia - ale wychodzi, że dolną granicą jest 1, a nie 4 stopnie.