View Single Post
Stary 05-03-2011, 17:05   #10
p.s.
ford::average

Model: Fiesta mk.VI
Silnik: 1.4 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Re: Odpala i po chwili gaśnie, pomaga doraźnie podpompowanie ręczne paliwa

Cytat:
Napisał rygiel99 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam osobe pracującą w fordzie, ksiązki auto nie miało ale stwierdzili ze przebieg jest prawdziwy. Sami w dom u zrobiliśmu dopiero 25k km w 1.5 roku więc mozna
Kolego muszę Cię zmartwić, ale nie da się na 100% stwierdzić prawdziwości przebiegu, jeśli nie ma książki i nie dzwoniłeś do serwisu żeby zapytać czy wpisy zgadzają się z ich danymi z kompa.
Licznik można skorygować tak, że nawet w ASO nie zauważą. Wystarczy odpowiedni komp. A w Fieście przebieg nie zapisuje się w innych starownikach, kóre na marginesie, cwany "handlarz" też skoryguje i nic się nie pozna. Przebieg można ocenić po stanie poszczególnych elementów, ale jeśli były wymieniane, to znowu klops.
No chyba, że autko było rozbite i stało ze 2 lata na placu, zanim zostało wskrzeszone...

Ale mam nadzieję, że jednak to Ty masz racją i przebieg jest prawdziwy.

W PL diesle z 2 ręki robią mniejsze przebiegi. W Niemczech, Francji czy Belgii nikt dieslem nie robi mniej niż 20-25 tyś. rocznie, bo wtedy nie opłacałby mu się zakup.

Mam nadzieję, że problem z odpalaniem uda się w końcu tanio rozwiązać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez p.s. ; 05-03-2011 o 17:07
p.s. jest offline   Odpowiedź z Cytatem