View Single Post
Stary 18-04-2011, 14:14   #1995
MaroX
ford::average

Model: Mondeo MK3 zombi
Silnik: 2.0 TDCI 141hp/330Nm
Rocznik: 2003 FL
Domyślnie

Cytat:
Napisał wilhelm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
TDCI 115KM ma stałą geometrię, więc turbo wstaje dopiero przy około 2400 obr. i nie wiem czy chipem można tu dużo zdziałać...
I tu się mylisz, ja mam 115 i turbinkę VNT i przepływkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Między 115 a 130 za wyjątkiem wtryskiwaczy, turbo VNT i softu nie było chyba różnic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (???)

Cytat:
Napisał wilhelm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pomęcz się trochę i zmień na jakieś ****iane 1.9tdi ;]
Dobre. Tylko pamiętaj - jak "podkręcisz" 1,9 w TeDeIku na więcej niż 130 koni to wóź ze sobą w bagażniku drugą turbinkę na zmianę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przyda się też drugi przepływomierz na podmiankę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 18-04-2011 o 22:05 Powód: regulamin pkt 21
MaroX jest offline   Odpowiedź z Cytatem