Temat: [Focus 2008-2011] Montaż czujników parkowania przód
View Single Post
Stary 24-04-2011, 17:14   #4
KZT1974
ford::beginner

Imię: Krzysztof
Model: Focus Gold X
Silnik: 1.8tdci
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Montaż czujników parkowania przód w MK II 2008

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przejście znajduje się na wysokości schowka pasażera jest to duża gumowa zaślepka którą można bezkarnie dziurawić i z której ja korzystałem wielokrotnie -Wesołych Świąt
Dzięki Matych za podpowiedźGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Poszukam. Jak założę to zrobię kilka fotek i tu wrzucę. A tak dodatkowo, czy po stronie przedziału silnika, ten "otwór" widać od razu, czy trzeba coś wymontować z podszybia?

Maureliusz, ty chyba kończyłeś jakąś szkołę techniczną, bo na warsztatach też mi wkładali do głowy, że dziurę to mam w d...., a w materiale jest to otwórGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do reszty to oczywiście dziękujęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
KZT1974 jest offline   Odpowiedź z Cytatem