View Single Post
Stary 06-05-2011, 19:58   #4
matias18
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 tdci 130km
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Czy ktoś oglądał to mondeo?

w koncu bylem i obejrzałem sam. Ciezko stwierdzic czy warto kupic to auto, dlatego nie kupiłem. Właściciel zapewnia ze nie bylo nigdzie bite a ewidentnie widac ze prawy blotnik naprawiany co potwierdzil tester, zderzak wymieniony. Oba przednie nadkola maja dziury, przetarcia od opon, właściciel twierdzi ze to od kamieni ;p Oprocz esp to calkowity golas.
Nie posiada zadnych oslon na silniku i pod, nawet tej pod chlodnice ktora przeciez jak mi sie wydaje jest standartem. Auto jest z 2006 roku a szyby w aucie tylko przednie sa z tego roku a cala reszta jest 2005 ale sa oryginalne wiec mozliwe ze tak wyszedl z fabryki poza opisanymi elementami nic wiecej nie wskazywalo na malowane.
W aucie podczas jazdy co kilka minut zapalaja sie wszystkie kontrolki lacznie z oswietleniem wewnatrz. Podczas dodawania gazu auto dosyc mocno dymi. W czsie jazdy probowałem dosc mocno przydepnac powyzej 4 tys obrotow na 3 i 4 sprezynka nie wyskakiwala wiec wtryski chyba nie najgorsze jeszcze. Poza tym auto do 2 tys obrotow nie wchodzi plynnie na obroty tylko jakby przerywa, powyzej 2 tys juz ok.
W samochodzie brakowało plynu chlodzacego cale 2 litry.
matias18 jest offline   Odpowiedź z Cytatem