![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 22-10-2007
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 tdci 130km
Rocznik: 2003
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Czy ktoś z kolegów oglądał to mondeo? Cena bardzo atrakcyjna i to jet chyba najbardziej podejrzane. Jak sądzicie godne uwagi? Właściciel przez telefon mówi ze przy przebiegu 180 wymienione kolo dwumasowe wraz ze sprzeglem, a auto tylko siadac i jezdzic. Tylko niestety troche daleko od warszawy. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Myslałem że po FL nie było juz listw na drzwiach...a jak juz to w kolorze nadwoziaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakos dziwnie nie pasują do tego autkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Mondeo Mk3
Silnik: TDDI
Rocznik: 02
|
dośc długo te autko nie może sie sprzedać
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
w koncu bylem i obejrzałem sam. Ciezko stwierdzic czy warto kupic to auto, dlatego nie kupiłem. Właściciel zapewnia ze nie bylo nigdzie bite a ewidentnie widac ze prawy blotnik naprawiany co potwierdzil tester, zderzak wymieniony. Oba przednie nadkola maja dziury, przetarcia od opon, właściciel twierdzi ze to od kamieni ;p Oprocz esp to calkowity golas.
Nie posiada zadnych oslon na silniku i pod, nawet tej pod chlodnice ktora przeciez jak mi sie wydaje jest standartem. Auto jest z 2006 roku a szyby w aucie tylko przednie sa z tego roku a cala reszta jest 2005 ale sa oryginalne wiec mozliwe ze tak wyszedl z fabryki poza opisanymi elementami nic wiecej nie wskazywalo na malowane. W aucie podczas jazdy co kilka minut zapalaja sie wszystkie kontrolki lacznie z oswietleniem wewnatrz. Podczas dodawania gazu auto dosyc mocno dymi. W czsie jazdy probowałem dosc mocno przydepnac powyzej 4 tys obrotow na 3 i 4 sprezynka nie wyskakiwala wiec wtryski chyba nie najgorsze jeszcze. Poza tym auto do 2 tys obrotow nie wchodzi plynnie na obroty tylko jakby przerywa, powyzej 2 tys juz ok. W samochodzie brakowało plynu chlodzacego cale 2 litry. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-04-2008
Model: Mondeo MK3
Silnik: 1,8 DURATEC 125 KM
Rocznik: 2004
|
Cytat:
Jeśli tyle brakowało to lepiej dać sobie spokój, potem po zakupie takiego same problemy. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
zwróciłem uwage wlascicielowi ze nie ma plynu w zbiorniczku po czym przyniósł butelke wody po coca coli 2l i po wlaniu calej stan był ok 1 cm przed max dlatego napisałem ze brakowalo 2 litry
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Kolego...daj sobie spokój z tym autem...poczekaj cierpliwie, a napewno pojawi się okazjaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-12-2007
Model: MONDEO MK3 silver X; MONDEO MK4 titanium X1
Silnik: 2,0 TDCI 115KM; 2,0 DURATEC HE 145KM
Rocznik: 2006; 2011
|
Ja mam rok produkcji 2006 i szyby w tylnych drzwiach z 2005, reszta 2006 - auto salonowe jestem pierwszym właścicielem. Widocznie tak wyszedł z fabryki...
|
|
|
|