View Single Post
Stary 22-07-2011, 19:08   #56
Glenroy
ford::advanced

Imię: Grzegorz
Model: Mondeo MK4 TitS
Silnik: 2.0TDCi DW10C
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Szarpanie, chwilowa utrata mocy podczas przyspieszania [2.0 TDCi]

Cytat:
Napisał maciej_m Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no to 1:0 dla mnie :-)

EGR to standard dla 2.0 TDCi by PSA

Powodzenia!
Przyznaję, punkt dla Ciebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dziwi mnie tylko fakt, że przy usterce EGR-a wywalało błędy przepływomierza, ale już mnie nic chyba w tym samochodzie nie zaskoczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do zaworu, gad został zaślepiony, tylko będę musiał pojechać do mechanika bo zapaliła mi się kontrolka "check engine" mechanik mówił mi, że takie coś może się wydarzyć, ale kurde, może jednak da radę pozbyć się tego jakoś domowym sposobem, nie wiem zimny okład czy coś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , bo nie uśmiecha mi się tak codziennie jeździć tych kilka[naście] kilometrów z każdą pierdołą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Glenroy jest offline   Odpowiedź z Cytatem