Cytat:
|
duders, piszesz ze spalanie ponizej 9l/100km, a w bankach spalania, ja znalazlem ze ok 11l/100km srednie. mozesz napisac jak jezdzisz, tzn jakie trasy, dystance, styl jazdy? masz manuala?
|
Kolego w początkowej fazie używania Max-ia nie schodziłem poniżej 11-12 litrów ON (nauka jazdy szybkim automatem kosztuje ;P) Aktualnie spalanie jest w granicach 8-9 L ze wskazaniem na 9
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mam automat dwusprzęgłowy (PowerShift).
Styl jazdy określiłbym jako dynamiczy. Dość dużo kręce po mieście więc dlatego takie spalanie. Na trasie wykręciłem ostatnio 7,1 L i zrobiłem 1005 kilosów. Tak że da się ale radość z jazdy wtedy żadna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Średnio prędkość przelotowa 140-150 na trasie a miasto różnie - na pewno nie 50 km/h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)))))
Ale na razie jestem mega zadowolony i właśnie wykręciłem 20 000 km i jest cool.
Pozdrawiam
tomek