Cytat:
zwiozę swój sprzęt do końca i piszę się na to też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jak najbardziej zapraszam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kto ma ochotę nawet spróbować swoich sił z wędziskiem niech daje znać i zrobimy wspólny wypad, bo to naprawdę fajna forma spędzania czasu na świeżym powietrzu a i zabawa z rybą na haczyku- wyborna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja póki co muszę dziś odwiedzić sklep wędkarski i zaopatrzyć się w trochę zapasowego sprzętu do wędkowania gruntowego i jakąś zanętę.
Żałuje tylko że jak jechałem do Szczecina, to zostawiłem jednego bata u kolegi obok Świebodzina, bo wczoraj miałem tylko jedną z gruntu...i drugą zrobioną ze spiningu- na spławik, ale była trochę niewygodna
Dajcie znać jak ktoś będzie chętny na wyjazd- ja już myślę o kolejnym i to jeszcze w tym tygodniu
p.s. dowiedziałem się wczoraj że łowienie w Jarosławkach to koszt zaczynający się na podstawowym łowisku od 70zł za dobę + każdy kilogram złowionej ryby, także tu w Jezierzycach nie jest wcale tak drogo te 20zł za dobę jak pisałem wcześniej