![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Witam.
W związku z tym że wreszcie przeniosłem się do SzczecinaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chciałbym nadal kontynuować przygodę z wędkarstwem, dlatego szukam chętnych na jakieś wypady "w szuwary" - takie spoty nad wodą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W temacie mile widziane będą informację dotyczące wszystkiego co z wędkarstwem związane: ciekawe miejsca w okolicach Szczecina, pomoc techniczna i oczywiście dotychczasowe osiągnięcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chętnych zapraszam do dyskusji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Witam.
Z racji tego że wczoraj miałem małe przygody z autem i prawdopodobnie sąsiadamiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dziś po południu wybieram się sprawdzić pierwsze łowisko komercyjne najbliżej Szczecina- JEZIERZYCE. Czytałem różne opinie na temat tego miejsca więc czas sprawdzic na własnej skórze i niestety portfelu, bo miejsce to nie należy do najtańszych. 20zł osoba wędkująca za cały dzień) 10zł osoba towarzysząca - obserwatorGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ryby podobno są i ogólnie ładne miejsce więc jadę sprawdzi dziś koło 16.30 Dla zainteresowanych link: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 21-06-2007
Model: S-Max ST-Line
Silnik: 2.0 TDCi 190KM
Rocznik: 2019
|
W sumie mam podobny problem, jednak nie jestem zwolennikiem łowienia na komercyjnych łowiskach. Preferuje łowienie gruntowe/spławikowe na białą rybę. Ładne płocie, klenie, wzdręgi. Szczerze to odra mnie w mieście nie urzeka, a na głębokim bałbym się że sprzętu mi nie zniszczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
vladimir71, opisz jak wyprawa się udała.
|
|
|
#4 |
|
|
Dzięki za odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiesz ja nie łowię na Odrze ani na innych wodach niekomercyjnych z racji tego że nie mam karty PZW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Właśnie idę po coś do nęcenia i dam znac wieczorem jak byłoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak coś to zapraszamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A kolego BizU, Ty gdzie łowisz? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Łowiłem na Odrze, rozlewisku Warty i jeziorach pobliskich.
W sumie odkąd się przeniosłem do Szczecina (3 lata nazad) to też nie wykupiłem sobie karty... nie pomyślałem o tym. To są te Jezierzyce jak sie na Koszalin leci? Już mam taką chcicę że szok, aby pojechać sobie gdzieś.
|
|
|
#6 |
|
|
Wiesz co, ja patrzyłem na mapce w nawigacji to tak jak leci się na Stargard- to jest 18 km od centrum Szczecina.
Gdybyś chciał to zostawiam mój numer u Ciebie na PW to napisz sms czy coś to się zgadamy. Ja dziś jadę posiedzieć na świeżym powietrzu i troszkę odpocząć więc chętnych zapraszam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Połowy zaliczone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
4 karasie takie po 30/40cm i....prawdopodobnie duży karp bo zerwał zestaw gruntowy z dwiema kukurydzami i dość mocnym przyponem z plecionki i po dłuższej walce zwiał z koszykiem 30g pełnym zanętyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wędkarz obok mnie złapał 2 karpie po 8kg- tylko pozazdrościć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Łowisko fajne- dużo miejsca do spacerowania grillowania, liczna rodzina łabędzi wraz z małymi i plac zabaw dla dzieci. Ogólnie miejsce godne polecenia i na pewno wkrótce się tam wybiorę ponownie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
zwiozę swój sprzęt do końca i piszę się na to też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
Kto ma ochotę nawet spróbować swoich sił z wędziskiem niech daje znać i zrobimy wspólny wypad, bo to naprawdę fajna forma spędzania czasu na świeżym powietrzu a i zabawa z rybą na haczyku- wybornaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja póki co muszę dziś odwiedzić sklep wędkarski i zaopatrzyć się w trochę zapasowego sprzętu do wędkowania gruntowego i jakąś zanętę. Żałuje tylko że jak jechałem do Szczecina, to zostawiłem jednego bata u kolegi obok Świebodzina, bo wczoraj miałem tylko jedną z gruntu...i drugą zrobioną ze spiningu- na spławik, ale była trochę niewygodna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dajcie znać jak ktoś będzie chętny na wyjazd- ja już myślę o kolejnym i to jeszcze w tym tygodniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. p.s. dowiedziałem się wczoraj że łowienie w Jarosławkach to koszt zaczynający się na podstawowym łowisku od 70zł za dobę + każdy kilogram złowionej ryby, także tu w Jezierzycach nie jest wcale tak drogo te 20zł za dobę jak pisałem wcześniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ktoś się pisze na weekendowe wędkowanie w Jezierzycach lub wypoczynek nad wodą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
Kolego BizU co o tym myślisz? Jest ktoś chętny? |
|
|
|
![]() |
|
|
|